Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Saskia Otten

Sportblessures

Begeleiding van sporters en sportblessures, begeleiding van mensen met zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn en mensen met chronische aandoeningen en gewrichtsklachten die tijdelijk beperkt zijn in bewegen of preventief aan de slag willen, het was en is voor mij nog steeds een uitdaging. 


Geriatriefysiotherapeut

Daarnaast ben ik gespecialiseerd geriatriefysiotherapeut, iets waarin ik me helemaal gevonden heb. Als geriatriefysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen. Door middel van vooral oefentherapie en advies herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid, zoeken van aanpassingen en mogelijkheden. Adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers over bijvoorbeeld over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen geeft me veel plezier in mijn werk.


Fotografie en wandelen met de hond

Zelf heb ik na meer dan 40 jaar mijn volleybalschoenen aan de wilgen gehangen en heb me op het tennissen gestort. En natuurljk wandel ik dagelijks met onze hond en ga graag mountainbiken of hardlopen, wanneer het mooi weer is. Bij voorkeur neem ik overal mijn camera mee naar toe om beeld wat herinneren waard is vast te leggen en om later thuis te bewerken.