Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Fysio Fit

Wat is Fysio Fit

Fysio Fit is is geen fysiotherapie maar een trainingsprogramma waarmee u door plezierig en verantwoord sporten uw algemene conditie kunt verbeteren en persoonlijke doelen kunnen worden nagestreefd.

Het Fysio Fit programma combineert de voordelen van deskundige en individuele begeleiding met de stimulans van samen trainen in een vaste groep. Uw trainingsbegeleider, als professioneel fysio- of oefentherapeut, zorgt van A tot Z voor deskundige begeleiding.


Fysio Fit Basis

Aan je fitheid werken, maar wel verantwoord. Lenigheid, kracht en conditie vormen de basis van deze training. Aangepast op ieders individuele niveau.


Fysio Fit Senior

Bewegen is goed voor elke leeftijd! Aan de slag in een groep met specifieke oefeningen en aangepaste intensiteit.


Fysio Fit Sport

Trainen om je sportieve grenzen te verleggen? Dit uur zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. Als je op zoek bent naar dynamiek: een intensieve en uitdagende training.


​​​​​​​Fysio Fit Zwanger

Met een speciale training of cursus bij Centrum in Beweging blijf je fit vóór, tijdens en na je zwangerschap. Meer info klik hier


Maatwerk mogelijk

Specifieke wensen, vragen om een specifieke aanpak. Daarom stellen wij indien nodig samen met u een programma op naar uw wensen en mogelijkheden. Om u goed te kunnen begeleiden werken wij met kleine groepen. Dit om voldoende aandacht te kunnen schenken aan u en er voor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van de apparatuur waar wij mee werken.


Maandbedrag

FysioFit is geen fysiotherapie en kan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. U betaalt een maandelijkse contributie.


Deskundige begeleiding

Al uw lessen zullen worden verzorgd door een fysio- of oefentherapeut van Centrum in Beweging. Als fysio- of oefentherapeut hebben wij een gedegen achtergrond met betrekking tot de trainings- en fitnessleer, waardoor we u kunnen begeleiden volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van training.


Voorlichting

Naast aangepaste training is er ruimte voor veel specifieke voorlichting m.b.t. houding, belasting en belastbaarheid. Fysio Fit kan een goede oplossing zijn voor mensen met klachten van bijvoorbeeld rug, knie, hart of longen.

Maar ook voor de wedstrijdsporters in opbouwfase naar de competitie biedt Fysio Fit ideale ondersteuning.


Voordelen

Fysio Fit is geen “gewone” fitness: door onze expertise kunnen wij razendsnel inspelen op uw wensen. De combinatie van de gezelligheid en de stimulans van een groep, efficiënt trainen en optimale persoonlijke begeleiding maakt Fysio Fit tot een perfecte training.


Bewust leven

Wanneer u bewust leeft en serieus omgaat met uw eigen lichaam is Fysio Fit iets voor u. Vooral ook wanneer u op dit gebied een beter inzicht in uw eigen mogelijkheden en beperkingen wilt krijgen. Begin nu met Fysio Fit!

U kunt zich telefonisch, per mail of aan de balie melden voor een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Samen neemt u dan een vragenlijst door en wordt er een overzicht gemaakt van uw wensen en mogelijkheden. 


Klik op beschikbaarheidsschema  en kijk wanneer u terecht kunt. 


Download hier het aanmeldingsformulier en geef u op.