Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Fysio Fit

Wat is Fysio Fit

Fysio Fit is geen fysiotherapie maar een trainingsprogramma waarmee u door plezierig en verantwoord sporten uw conditie kunt verbeteren. Met behulp van een persoonlijk programma, dat volledig is aangepast aan uw wensen en mogelijkheden, sport u samen met een kleine groep mensen.

Ook wanneer je zwanger bent. Klik op zwanger en bewegen.


Combinatie van voordelen

Het Fysio Fit programma combineert de voordelen van deskundige en individuele begeleiding met de stimulans van samen trainen in een vaste groep. Uw trainingsbegeleider, als professioneel fysiotherapeut, zorgt van A tot Z voor deskundige begeleiding.

Verbetert conditie

Fysio Fit is een trainingsprogramma waarmee u door plezierig en verantwoord sporten uw algemene conditie kunt verbeteren en persoonlijke doelen kunnen worden nagestreefd.

Maatwerk mogelijk

Specifieke wensen, vragen om een specifieke aanpak. Daarom stellen wij samen met u een programma op naar uw wensen en mogelijkheden. Om u goed te kunnen begeleiden werken wij met kleine groepen. Dit om voldoende aandacht te kunnen schenken aan u en er voor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van de apparatuur waar wij mee werken.

Maandbedrag

FysioFit is geen fysiotherapie en kan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. U betaalt een maandelijkse contributie.


Deskundige begeleiding

Al uw lessen zullen worden verzorgd door een fysiotherapeut van Centrum in Beweging. Als fysiotherapeut hebben wij een gedegen achtergrond met betrekking tot de trainings- en fitnessleer, waardoor we u kunnen begeleiden volgens de laatste inzichten en ontwikkelingen waar het om training gaat.


Voorlichting

Naast aangepaste training is er ruimte voor veel specifieke voorlichting m.b.t. houding, belasting en belastbaarheid. Fysio Fit kan een goede oplossing zijn voor mensen met klachten van bijvoorbeeld rug, knie, hart of longen. Maar ook voor de wedstrijdsporters in opbouwfase naar de competitie biedt Fysio Fit ideale ondersteuning.


Voordelen

Fysio Fit is geen “gewone” fitness: door onze expertise als fysiotherapeut kunnen wij razendsnel inspelen op uw wensen. De combinatie van de gezelligheid en de stimulans van een groep, efficiënt trainen en optimale persoonlijke begeleiding maakt Fysio Fit tot een perfecte training. Waar nodig kunnen wij u begeleiden en handvatten geven om voor u het optimale er uit te halen.


Bewust leven

Wanneer u bewust leeft en serieus omgaat met uw eigen lichaam is Fysio Fit iets voor u. Vooral ook wanneer u op dit gebied een beter inzicht in uw eigen mogelijkheden en beperkingen wilt krijgen.

Begin nu met Fysio Fit!

U kunt zich telefonisch, per mail of aan de balie melden voor een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Samen neemt u dan een vragenlijst door en wordt er een overzicht gemaakt van uw wensen en mogelijkheden. 


Klik op beschikbaarheidsschema  en kijk wanneer u terecht kunt. 


Persoonlijk trainingsschema

Met behulp van onze professionele apparatuur bepalen we uw belastingsniveau en algemene conditie. Op basis van deze gegevens en het vraaggesprek stelt de fysiotherapeut als trainingsbegeleider een persoonlijk trainingsschema voor u samen. Het schema kan elk moment aangepast worden naar uw wensen en conditie.
 
Download het aanmeldingsformulier   en geef u op.