Specialisatie

Shockwave Therapie

Shockwave therapie stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam. Door middel van shockwave geven we hoogenergetische golven af op de te behandelende plek. Het is bedoeld voor de behandeling van pezen en spieren. Shockwave therapie kan een aanvulling zijn bij sport- of werkgerelateerde klachten.


Maak een afspraak

Indicatie

Shockwave therapie is geschikt voor de behandeling van hielspoorklachten (fasciopathie) of hardnekkige achillespeesklachten. Echter behalen we ook goede resultaten bij een tennisarm of schouderpijn.

Wat we doen bij Shockwave therapie

Wanneer het natuurlijk herstel stagneert en actieve therapievormen tot onvoldoende pijnvermindering leiden, kan shockwave therapie worden toegepast. De fysiotherapeut zal, door middel van een shockwave apparaat, schokgolven overbrengen op de te behandelende plek. De shockgolven kunnen de afgifte van herstelstimulerende stoffen bevorderen en de pijnprikkels dempen. Meestal merk je binnen enkele behandelingen al resultaat.

 

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak