Specialisatie

Manueel therapie

Manueel therapie is een specialisatie van de reguliere fysiotherapie. Bij manueel therapie wordt met name gekeken naar de gewrichten en vaak specifiek de wervelkolom. De manueeltherapeut gebruikt een aantal specifieke technieken die bij de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manueel therapie zijn vaak direct merkbaar: je gaat makkelijker bewegen en de pijn neemt af.


Maak een afspraak

Indicatie

Heb je nek- of rugklachten, heb je hoofdpijn en beweegt je nek slecht, ben je duizelig bij het bewegen van je nek, heb je schouderklachten, heupklachten of andere gewichtsklachten? Samen kijken we naar de klachten, waarna duidelijk wordt of manueel therapie jou kan helpen. Door het toepassen van een aantal specifieke technieken ervaar je direct een afname van de pijn en krijg je meer bewegingsvrijheid. Manuele therapie is heel resultaatgericht.

 

Wat we doen

Wanneer duidelijk is dat manueel therapiee een oplossing kan bieden voor jou klachten, gaat onze manueel therapeut met je aan de slag. Naast het toepassen van een aantal specifieke technieken kan de manueel therapeut oefentherapie geven, als ondersteuning. Goede houdingsinstructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen zijn een belangrijk onderdeel van het behandelprogramma.

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak