Waar kunnen we u bij helpen?

Onze fysiopraktijk

Onze fysiopraktijk is gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde en al jarenlang een vertrouwd gezicht in Oost Gelre. Doordat we werken in een maatschap hebben we geen hiërarchische organisatie. Dit zorgt ervoor dat al onze medewerkers gelijkwaardig zijn en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel ervaren. Met een hecht team en een goede sfeer als resultaat. En dat merk je!

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Er is altijd wel tijd voor een goed gesprek of een grapje tussendoor.

Dé praktijk die jou in beweging brengt

Onze medewerkers hebben allen hun eigen talent en ambities. Door goed samen te werken en gebruik te maken van elkaars kennis en kunde maken wij altijd een plan op maat voor jou. Vraagt jouw herstel om de inzet van meerdere specialisaties? Dan buigen meerdere collega’s zich over jouw hulpvraag en zullen zij samen het beste behandelplan voor jou opzetten.

Naast een tal van behandelkamers hebben wij een ruim opgezette oefenzaal. Hier trainen we zowel individueel als in groepsverband, met moderne apparatuur en altijd onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten. Daarnaast geven we er cursussen zoals valpreventie en zwangerschapsbegeleiding. Een enorme aanvulling in onze praktijk.