Specialisatie

Sportfysiotherapie & sportrevalidatie

Sportrevalidatie of sportfysiotherapie helpt geblesseerde sporters weer terug ‘in het veld’ te komen op een verantwoorde manier. Met de kennis van de sport en de persoon zelf zal de sportfysiotherapeut een doelgericht behandelplan en trainingsschema opstellen. Wanneer sporten niet mogelijk is, werken we, indien haalbaar voor de cliënt, met een alternatief trainingsschema. Dit doen we om de conditie en spierkracht zoveel mogelijk te behouden.


Maak een afspraak

Indicatie

Sportfyiotherapie is bedoeld voor sporters die een blessure hebben opgelopen, overtraind zijn of een medische ingreep hebben ondergaan. Om een goede diagnose te stellen kijken we hoe de blessure is ontstaan. Samen bepalen we wat het haalbare en wenselijke doel is en gaan we met een sportgerichte aanpak aan de slag.

 

Wat we doen

Sport is belangrijk voor jou en je vereniging. Om te zorgen dat je zo snel mogelijk weer voluit kunt gaan, stellen wij een trainings- of revalidatieschema op welke afgestemd is op je mogelijkheden en op de sport welke je beoefent. Geen enkele blessure of persoon is hetzelfde. Samen beoordelen we wat je met jouw blessure nog wel kan en maken we een plan op maat. We gaan hierbij voor een sportgericht plan van aanpak.  Het trainen of revalideren vindt veelal plaats in onze oefenzaal of, indien gewenst, op locatie. Op deze manier kunnen we in de eindfase van de revalidatie de specifieke kenmerken van jouw sport zo goed mogelijk nabootsen.

Onze sportfysiotherapeut(en)


Over ons

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak