Specialisatie

Fysiotherapie

Je lichaam is een geheel van spieren, botten en gewrichten waarvan we het vanzelfsprekend vinden dat het werkt. Krijg je klachten, dan merk je pas hoezeer je beperkt kunt worden in je functioneren. Fysiotherapie kan je helpen als je acute of langdurige lichamelijke klachten hebt, maar ook als bewegen wordt belemmerd door bijvoorbeeld een chronische ziekte of aandoening.


Maak een afspraak

Indicatie

Ervaar je klachten als gevolg van een ongeluk of ziekte, heb je een sportblessure, een verkeerde beweging gemaakt of zijn de klachten werk gerelateerd? Samen met jou kijken we naar het totaalbeeld en waar de klacht is ontstaan. Als we de oorzaak weten kunnen we resultaatgericht aan het werk gaan en jou zo snel en zo goed mogelijk weer in beweging brengen.

 

Wat we doen

Samen gaan we ontdekken wat de hulpvraag is. Hierbij proberen we te achterhalen waar de oorzaak van de klacht ligt. In overleg met jou stellen we een behandelplan op. We proberen hierbij zoveel mogelijk gebruik te maken van het natuurlijk, fysiologisch herstel van je lichaam. Indien mogelijk gaan we trainen in onze oefenzaal en proberen we op die manier de bewegingsmogelijkheden te verbeteren. Je krijgt van ons de coaching, begeleiding en preventief advies welke nodig is om jouw klachten te herstellen of te verminderen.

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak