Specialisatie

Fysio Fit

Fysio Fit is een trainingsprogramma waarmee je, op verantwoorde wijze, aan je fitheid werkt. Tijdens Fysio Fit is er altijd deskundige begeleiding aanwezig die je stimuleert om je conditie te verbeteren en je persoonlijke doelen te halen. Doordat je traint met je vaste groep combineer je gezelligheid met sporten.


Maak een afspraak

Fysio Fit Basis

Werk aan je algehele fitheid. Tijdens dit trainingsprogramma werk je aan je lenigheid, kracht en conditie. De intensiteit van het programma wordt volledig afgestemd op jouw individuele niveau.

Fysio Fit Senior

Bij dit programma is de intensiteit van de oefeningen aangepast. Ook hier train je met een vaste groep en bieden we specifieke oefeningen aan met als doel jouw conditie op peil te houden of te verbeteren

Fysio Fit Sport

Train jij om persoonlijke records te verbeteren? Met Fysio Fit Sport dagen wij je uit om het maximale uit jezelf te halen. Dit trainingsprogramma zorgt ervoor dat jij je sportieve grenzen verlegt.

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak