Samenwerken doe je samen


Om de juiste zorg te bieden werken wij, indien nodig, nauw samen met medisch specialisten of de huisarts. Zo hebben wij altijd een compleet beeld van de cliënt en van de klacht. We stemmen het behandelplan af en communiceren dit met de behandelend specialist. Dit verzekert jou ervan dat we het best doordachte plan hebben en alle belanghebbende op de hoogte zijn van de vorderingen en ontwikkelingen.

Ook wanneer een cliënt thuiszorg of mantelzorg nodig heeft, zal de behandelend fysiotherapeut erop toezien dat er een goede overdracht en communicatie plaatsvindt. Zo kunnen er duidelijke instructies gegeven worden, wat de cliënt verder zal helpen.

Omdat niet iedereen in staat is om naar onze praktijk te komen, werken wij ook op locatie of komen we bij je thuis.

Je kunt ons onder andere vinden in Het Gele Park en bij Het Bariet. Hier zijn onze kinderfysiotherapeuten wekelijks aanwezig om kinderen te ondersteunen en te helpen met (bijvoorbeeld) hun motoriek.

Bij voetbalvereniging Longa ’30 hebben we een sportspreekuur en begeleiden we de eerste selectie. Zo voorkomen we dat kleine, beginnende klachten uitgroeien tot een sportblessure. Ook helpen we sporters hier revalideren door middel van een actieve revalidatie training op het veld. 1 op 1, maar ook in groepsverband.

Bij volleybalvereniging Longa ’59 verzorgen we de krachttraining voor Dames 1. Onder leiding van een fysiotherapeut worden er gericht krachttrainingen opgezet en uitgevoerd. Alles om blessures in het veld te voorkomen en, natuurlijk, om een zo sterk mogelijk team neer te zetten.