Specialisatie

Cesartherapie

Cesartherapie helpt je om een gezonde houding aan te leren en beter en soepel te bewegen. Een behandeling bij de cesartherapeut voorkomt, verlicht en verhelpt lichamelijke klachten die ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde houding, blessures, ziekte of spanning. Je weet vaak wel dat een bepaalde houding of beweging niet goed is, maar weet niet hoe dit te veranderen. De cesartherapeut helpt jou daarbij.


Maak een afspraak

Samen ga je op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. De cesartherapeut kijkt naar hoe jij staat en beweegt, hoe jij je voelt en naar je dagelijkse activiteiten. Je maakt samen een behandelplan, gebaseerd op jouw hulpvraag, je doelen en situatie. Je leert wat je zelf kunt doen om klachten te voorkomen of aan te pakken. Je wordt sterker, fitter en veerkrachtiger. Uiteindelijk heb je zelf de regie in handen om fit en vitaal te blijven.

Onze cesartherapeut


Over ons

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak