Ondersteuning op maat

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wanneer jij beperkt wordt in jouw functioneren, kan het nodig zijn om een fysiotherapeut te bezoeken. Dankzij de diversiteit in specialisten en behandelmethodes kunnen wij jou de juiste ondersteuning bieden.

 

Alles in huis voor uw spoedig herstel

Onze praktijk.

Centrum in Beweging is gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde. Onze medewerkers hebben allen hun eigen talent en ambities. Door goed samen te werken en gebruik te maken van elkaars kennis en kunde maken wij altijd een plan op maat voor jou.

Naast een tal van behandelkamers hebben wij een ruim opgezette oefenzaal. Hier trainen we zowel individueel als in groepsverband, met moderne apparatuur en altijd onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten. Daarnaast geven we er cursussen zoals valpreventie en zwangerschapsbegeleiding. Een enorme aanvulling in onze praktijk.

 

 

Persoonlijke benadering

Vakkundige specialisten met ruimte en ervaring.

Geen cliënt of klacht is hetzelfde. Door goed te luisteren naar de persoon maken we samen een plan op maat. Onze vakkundige specialisten ondersteunen en begeleiden je, met als doel jouw klachten te verminderen, te verhelpen of te voorkomen. Hierbij geven wij handvatten waar je wat aan hebt en waar je zelf mee aan de slag kunt.

 

 

Voor enthousiaste bikkels

Fysio Fit

Plezierig en verantwoord bewegen doe je met Fysio Fit. Ons programma biedt persoonlijke en deskundige begeleiding om jouw fitheid te verbeteren of persoonlijke doelen na te streven.