Al jarenlang een vertrouwd gezicht in Oost Gelre

Centrum in Beweging

Centrum in beweging werkt met 14 enthousiaste collega’s aan hetzelfde doel: jou zo goed en zo snel mogelijk weer klachtenvrij laten bewegen. Dankzij de specialisaties bij ons in de praktijk, bieden wij altijd de beste oplossing voor onze cliënt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

 

Ondersteuning op maat

Een team dat voor jou klaar staat!

Wij werken met 14 enthousiaste collega’s aan hetzelfde doel: jou zo goed en zo snel mogelijk weer klachtenvrij laten bewegen. Dankzij de breed geschoolde en professionele therapeuten in onze praktijk zijn wij in staat om altijd de beste oplossing voor onze cliënt te zoeken. We luisteren goed naar de klachten en bekijken, samen met jou, de hulpvraag. Wij streven er altijd naar om een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen, waarbij jij heldere instructies krijgt waar je mee aan de slag kunt.

Wij brengen jou weer in beweging

Alle expertises in huis

Het hechte team van Centrum in Beweging zorgt voor een erg prettige en persoonlijke sfeer in onze praktijk. Onderling is er veel overleg, waardoor de verschillende specialisaties elkaar versterken.

Alles onder één dak

In onze oefenzaal trainen en revalideren onze cliënten op actieve wijze en worden groepslessen gegeven. Bovendien geven wij hier gerichte cursussen zoals zwangerschapsbegeleiding en valpreventie. Alles onder begeleiding van een of meer van onze fysiotherapeuten. Gecontroleerd zetten wij jou graag (weer) in beweging.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.