Onze Kernwaarden


Respect

Wij zijn ons ervan bewust dat jij bij ons komt omdat je, om welke reden dan ook, belemmerd wordt door klachten. Wij zullen te allen tijde met de grootste mate van respect met jou en je klacht omgaan. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt.

 

Professioneel

Onze therapeuten zijn breed geschoold en blijven zichzelf altijd verder ontwikkelen. Ons vak is altijd in beweging, net als wij. Kom jij in onze praktijk, dan weet je dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

 

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Om het beste resultaat te behalen maken wij, samen met jou als cliënt, een passend plan op maat. We stellen haalbare doelen en kijken naar de mogelijkheden en de kansen in plaats van naar beperkingen.

 

Transparant

Weten waar je aan toe bent. Wel zo fijn. Wij werken met een hoge mate van integriteit. Eerlijk, zorgvuldig en betrouwbaar. Samen met de cliënt bespreken we de hulpvraag en kijken we welke stappen gezet moeten worden om het doel te behalen.

Zo weet jij wat je kunt verwachten en werken we samen om jou weer in beweging te zetten.