Frank

" 'Ik vind het super dat ik in zo’n gemotiveerd team werk, er wordt optimaal gebruik gemaakt van elkaars specifieke deskundigheid.' "Mijn specialisatie(s)

Frank

Sinds 2005 ben ik met veel plezier werkzaam bij Centrum in Beweging. Naast fysiotherapeut ben ik master manueeltherapeut en werk ik met dry needling. Cliënten die bij mij komen hebben vaak hoofd- en nekpijn, duizeligheid, schouderklachten, rugklachten, heup- en liesklachten.

Manueel therapie richt zich vooral op het beter laten bewegen van gewrichten, met name de wervelkolom. Dry needling is juist een effectieve behandelmethode voor spier gerelateerde klachten als gevolg van triggerpoints (spierknopen). Deze combinatie werkt voor mij perfect. Afhankelijk van het klachtenbeeld overleg ik met de cliënt welke behandelmethode de meest effectieve is. Vaak is er snel resultaat. Door een gericht oefenprogramma en ergonomische adviezen kan worden gewerkt aan preventie.

Betrokkenheid, kwaliteit en maatwerk zijn kernwaarden van Centrum in Beweging. Samen met de cliënt gaan we opzoek naar het beste behandelplan. Indien nodig, verwijzen we een cliënt intern door. Met als doel om het gewenste en best haalbare resultaat met je cliënt te bereiken.

Ik heb veel affiniteit met sport, voornamelijk voetbal en hardlopen. Samen met collega Ruud Elferink ben ik actief in het begeleiden van sportblessures. De samenwerking en het kunnen sparren met collega’s geven het werk voor mij een extra dimensie. Wij werken in een dynamisch en sociaal team met allemaal verschillende persoonlijkheden, maar met een gedeelde passie: Mensen helpen om zo goed mogelijk te kunnen bewegen.

Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk, om vernieuwde inzichten te kunnen toepassen. Alle therapeuten van Centrum in Beweging zijn breed geschoold, werken professioneel en volgens “state of art”.