Pensioen voor fysiotherapeut Saskia Otten

19 april 2023

Pensioen voor fysiotherapeut Saskia Otten

Vanwege haar liefde voor de sport stapte Saskia Otten 44 jaar geleden de wereld van de fysiotherapie in. Bij Longa’59 heeft ze op topniveau gespeeld en verzorgde ze later ook de medische begeleiding van de damesselectie. In de loop der jaren heeft ze zich meerdere specialisaties eigen gemaakt. Zo heeft ze zich ontwikkeld in de bekkenfysiotherapie en werkte ze de laatste jaren als geriatrie fysiotherapeut. Saskia staat bekend als een harde werker met veel passie voor haar vak. De cliënt staat bij haar altijd centraal.

Saskia was in 1984 betrokken bij de oprichting van de maatschap Centrum in Beweging.
Mede dankzij haar ondernemerschap, bevlogenheid en enthousiasme is Centrum in Beweging geworden zoals het nu is. “Saskia is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft ontzettend veel kennis en ervaring in ons vak. Haar betrokkenheid en oprechte interesse, voor zowel de cliënt als voor haar collega’s, zorgen er al jaren voor dat we voor tips en advies altijd bij Saskia terecht kunnen. Verwacht dan wel een eerlijk en direct antwoord. Want Sas draait er niet omheen”, aldus haar collega’s.

Ken je Saskia niet vanuit de fysiotherapiepraktijk? Dan is er een grote kans dat je haar in de sporthal of op de tennisbaan tegen bent gekomen. Want daar maakt ze indruk met haar spel en met haar fanatisme! De laatste jaren gaat ze op in haar nieuwe passie: de fotografie. Daar heeft ze een nieuwe uitdaging in gevonden.

Saskia: ‘Centrum in Beweging is uitgegroeid tot een breed geschoold en professioneel team, dat kritisch is op elkaar, maar vooral heel goed en prettig samenwerkt. De een is meer zorgverlener en de ander is meer ondernemer. Samen vullen we elkaar aan.
Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt en vind het mooi om te zien dat de huidige medewerkers verder gaan met dezelfde passie en drive. Er staat een fantastisch en bloedfanatiek team, daar ben ik trots op!’

De collega’s van Centrum in Beweging bedanken Saskia voor alles wat zij van haar hebben mogen leren en voor de fijne tijd die ze met haar hebben gehad: “Geniet van je welverdiende pensioen Saskia!”