Marit

" 'Ik wil graag ontdekken wat ik voor de cliënt kan betekenen om deze weer in beweging te krijgen.' "Mijn specialisatie(s)

Marit

‘Ik ben afgestudeerd in juni 2021, waarna ik gelijk kon beginnen als algemeen fysiotherapeut bij Centrum in Beweging. In september 2022 ben ik gestart met de Master Kinderfysiotherapie. Ik ben bewust niet direct na mijn opleiding gestart met de Master, omdat ik eerst wilde ontdekken of dit inderdaad bij mij past. Doordat ik wat hulp mocht bieden bij de kinderfysiotherapeut wist ik het 100% zeker! Dit past bij mij! Het afstemmen met en op het kind in combinatie met de speelse wijze waarop je met kinderen in alle leeftijden werkt, vind ik echt fantastisch om te doen.

Ik merk dat ik het heel fijn vind om, samen met de cliënten, resultaten te boeken. Van nature hou ik ervan om mensen te helpen en ben ik dol op sport en bewegen. Ik wil graag ontdekken wat ik voor de cliënt kan betekenen om deze weer in beweging te krijgen. In onze praktijk hebben we daar, met de oefenzaal, de optimale gelegenheid voor. Door in de oefenzaal aan de slag te gaan, heb je een actieve benadering en werk je samen om de cliënt weer in beweging te krijgen.

Als team heeft Centrum in Beweging een unieke samenwerking. Het is persoonlijk en laagdrempelig, zowel onderling in het team als cliëntgericht. Om de cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen, betrekken we elkaar er soms bij en dagen we elkaar uit om kritisch mee te denken.

Ik ben nog jong en ambitieus en word intern gestimuleerd om mezelf verder te ontwikkelen. Mijn collega’s staan overal voor open en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Dat kenmerkt Centrum in Beweging, daar staat ook nooit iemand stil.’