Specialisatie

Hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten is een verzamelnaam voor verschillende ziekten aan het hart of aan de bloedvaten. Bekende hart- en vaatziekten zijn een hartinfarct, beroerte en etalagebenen. Een bekende oorzaak van hart- en vaatziekten is slagaderverkalking (artherosclerose).

De hart- en vaatziekten hebben veel risicofactoren gemeen, zoals overgewicht, een hoge bloeddruk,  te weinig bewegen, diabetes en roken. Je kunt zelf veel doen om het risico op hart- en vaatziekten te verlagen. Wij kunnen jou helpen jouw fitheid te vergroten geven je adviezen om daar zelf mee aan de slag te gaan. Wanneer je geopereerd bent aan een hart- of vaatziekte of als je klachten ondervindt door een verminderde hartfunctie of vaatlijden, kunnen wij jou begeleiden.

Wij zijn aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. Dat houdt in dat wij ons via dit netwerk gespecialiseerd hebben in vaatlijden(etalagebenen) en  hartrevalidatie. Op deze wijze zijn wij te vinden voor de specialisten en cliënten.

 


Maak een afspraak

Etalagebenen

Hartrevalidatie fysiotherapie

Onze
trainingen

Elke persoon en elke klacht is anders. Dus voor iedereen maken we een plan op maat. Samen bekijken we wat voor jou het beste resultaat geeft. Kracht en conditie kan op de voorgrond staan, maar ook het vertrouwen (terug)winnen om weer vrij te durven bewegen. Stap voor stap werken we toe naar jouw uiteindelijke doel.

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak