Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Fonny Heijerman

Handfysiotherapeut

Na jaren in een praktijk op de Veluwe gewerkt te hebben, ben ik in 2013 vol enthousiasme als fysiotherapeut bij Centrum in Beweging begonnen. Naast algemeen fysiotherapeut heb ik mij verder gespecialiseerd in de actieve revalidatie, COPD en handtherapie. 


Boeiend vak

Het mooiste aan mijn vak vind ik om mensen weer ‘in beweging’ te zetten, meestal letterlijk en soms ook figuurlijk. Ieder mens is uniek en geen klacht is hetzelfde en dat maakt dat ik mijn vak als fysiotherapeut zo’n boeiende uitdaging vind.


Balans zoeken

De voordelen van voldoende bewegen zijn de meeste mensen wel bekend. Je blijft makkelijker op gewicht, je voelt je fitter en hebt meer energie, je spieren worden sterker, je immuunsysteem werkt beter, je slaapt lekkerder en het heeft een positieve invloed op je psyche.  Maar het gaat wel om een juiste balans hierin.


Helpende hand

Door mensen hiermee te helpen, te ondersteunen en daar waar mogelijk ook inzicht te geven in welke keuzes men zoal heeft op het vlak van gezondheid en bewegen hoop ik ze weer een stuk verder op weg te helpen in het herstel en ervaren van minder klachten, dan wel te leren omgaan met een ziekte of beperking.

Schilderen en airbrush

Mijn vrije tijd besteed ik aan tennissen, racefietsen en daarnaast mag ik ook graag creatief bezig zijn onder andere met airbrush-illustraties en schilderen.