Bel ons: 0544 375 045

Volg ons 

Stuur een e-mail:  Stel uw vraag

Ruud Elferink

Fysiotherapeut

In 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen.  Na twee tijdelijke waarnemingen in praktijken in Arnhem en Groenlo heb ik vier maanden in skioord Lech in Oostenrijk gewerkt. Een geweldige en leerzame ervaring! Kort na thuiskomst kreeg ik het mooie nieuws dat ik bij Centrum in Beweging mocht komen werken. Een praktijk waarmee ik al bekend was als patiënt en stagiaire tijdens de opleiding.


Sportfysiotherapie

Sinds 2 oktober 2019 ben ik afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut  aan de SOMT in Amersfoort. Dit specialisme streeft ernaar om sporters weer terug te krijgen naar hun prestatieniveau van voor de blessure. Door in de revalidatie zoveel mogelijk sportspecifiek te trainen worden sporters beter voorbereid op de terugkeer naar hun sportieve activiteiten. Dit doe ik door trainingen in de fitnesszaal te combineren met trainingen op een sportveld. Behalve één op één trainingen geef ik ook lessen in de vorm van Fysiofit en seniorengym in Harreveld.


Festivalganger

Ik ben woonachtig in Lichtenvoorde en kan dus elke dag op de fiets naar het werk. Verder voetbal ik in het 2de elftal van Longa’30, houd ik van series kijken en bezoek ik in de zomer het liefst zoveel mogelijk festivals!