Remco

" Wat zou je graag willen? Daar gaan we mee aan de slag. Daar gaan we voor. "Mijn specialisatie(s)

Remco

Ik ben nogal een sportfanaat en vanuit dat oogpunt heb ik destijds voor dit vak gekozen. Gek genoeg heb ik het sportgedeelte voor wat betreft fysio grotendeels laten gaan. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat het werken met cliënten met oncologische klachten, hartfalen en/of vaatlijden en complexe ziektebeelden mij veel beter ligt. Revalidatie en medische fitness zijn mijn specialiteiten.

Het begeleiden of coachen van mensen om samen te werken aan het doel wat de cliënt voor ogen heeft is waar ik enorm veel voldoening uit haal. Mensen gaan vaak uit van de beperking van de klacht. Ik draai het graag om en probeer juist te ontdekken wat de cliënt wel kan en graag zou willen. Samen kijken we welke mogelijkheden er zijn om toch het doel, en soms zelfs meer dan dat, te halen. Dat is waar ik voor werk en waar ik enthousiast van word.

De cliënt staat centraal bij Centrum in Beweging. Hoe kunnen wij jou het beste helpen. Niet hoe ik jou het beste kan helpen. Bij wie is de cliënt op de juiste plek voor de juiste behandeling. Je gaat ten alle tijden naar buiten met een plan. Je moet weten waar je aan toe bent en je gehoord voelen.  Het gaat namelijk om jou.