Specialisatie

Hartrevalidatie fysiotherapie

Hartrevalidatie fysiotherapie is gericht op een sneller herstel na de behandeling van een hartaandoening en het vergroten van jouw kracht en conditie. Daarnaast verkleint trainen het risico op nieuwe aandoeningen. Wij maken een programma op maat dat past bij jouw wensen/doelen. Na een hartoperatie kan het spannend zijn om de draad weer op te pakken. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens dagelijkse bezigheden zoals traplopen en wandelen kan jij je onzeker voelen over de gevolgen voor jouw hart. Samen met jou proberen wij dat vertrouwen weer te hervinden.

Soms is er sprake van een vervolg van revalidatie na een trainingsprogramma in een ziekenhuis. Dan zal er een overdracht zijn vanuit het ziekenhuis waardoor we op de hoogte zijn van de status en kunnen wij het traject vervolgen.

Cardiologen, maar ook de cliënten,  kunnen ons vinden als gespecialiseerd fysiotherapeut voor hartrevalidatie bij het Chronisch Zorgnet.

 

 


Maak een afspraak

Etalagebenen

Hartrevalidatie fysiotherapie

Onze
trainingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ut sodales massa. Praesent ac cursus diam. Suspendisse egestas ut magna suscipit rutrum. Praesent ac elit leo. Aenean et viverra sapien. In posuere, mi eu interdum interdum, justo enim condimentum

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak