Elvira

" 'Een team van gedreven specialisten, elk op hun eigen vakgebied. We werken erg nauw samen en willen onze cliënt het gevoel meegeven dat ze gehoord en op de beste manier geholpen zijn.' "Mijn specialisatie(s)

Elvira

‘Bewegen, gezondheid en mensen verder kunnen helpen heeft mij van jongs af aan aangesproken. Als bekken-oefentherapeut kijk ik naar hoe je beweegt en wat je houding is. Welke invloed heeft dit op je spieren en door middel van welke oefeningen, houdings- en bewegingsadviezen kunnen we de klachten beïnvloeden of wegnemen? Samen met de cliënt kijken we naar de oorzaak van de klachten en maken we een plan waarmee we aan het werk kunnen.

Ik heb jarenlang mijn eigen cesartherapie praktijk gehad, maar ik miste het hebben van collega’s en sparringpartners. De professionele uitstraling van Centrum in Beweging sprak mij erg aan en in 2017 ben ik dan ook onderdeel van dit team geworden. Een team van gedreven specialisten, elk op hun eigen vakgebied.

Kom ik er alleen niet uit, dan kan ik altijd de hulp van mijn collega’s inschakelen. We werken erg nauw samen en willen onze cliënt het gevoel meegeven dat ze gehoord en op de beste manier geholpen zijn. Hierbij is het belangrijk om de verantwoordelijkheid terug te leggen bij de cliënt. Zo wordt hij/ zij zelfredzaam in het behandelen van hun eigen klachten en gaan ze met een duidelijk plan van aanpak naar huis.

Als bekken-oefentherapeut behandel ik klachten in het bekken en bekkenbodemgebied. Dat zijn veelal zwangere vrouwen, vrouwen die net bevallen zijn, maar ook mannen die rug, bekken of bekkenbodemklachten krijgen. Naast de individuele behandelingen vind ik het erg leuk om groepslessen te geven. Zo is ‘zwanger in beweging’ een logische aanvulling op mijn specialisatie, maar je vindt mij ook bij Fysio Fit en de cursussen met betrekking tot valpreventie.’