Nieuwe collega gezocht!

12 september 2023

Wij zoeken:

Een psychosomatisch fysiotherapeut die graag in een dynamische praktijk wil werken. Ben je een gedreven fysiotherapeut, proactief en ben je daarnaast bereid om groepslessen te geven? Dan komen we graag met jou in contact. Je werkt 25 uur per week waarvan 10 uur psychosomatische fysiotherapie en 15 uur reguliere fysiotherapie.

 • Startdatum: 1 december 2023
  Uren: 25 uur

Een psychosomatisch fysiotherapeut
Je werkt circa 10 uur per week als psychosomatisch fysiotherapeut waarbij de mogelijkheid is voor uitbreiding met reguliere fysiotherapie.

 • Startdatum: 1 december 2023
  Uren: 10 uur psychosomatische fysiotherapie
  met mogelijkheid tot uitbreiding met reguliere fysiotherapie

Een enthousiaste fysiotherapeut
Ben je een gedreven fysiotherapeut, proactief en met ambities om te specialiseren? En ben je daarnaast bereid om groepslessen te geven? Dan komen we graag met jou in contact. Om te beginnen werk je 20 uur per week, met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.

 • Startdatum: per direct
  Uren: 20 uur

Naast een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Om te beginnen werk je 20 uur per week, met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.


Werken bij Centrum in Beweging.

Dat betekent werken in een moderne praktijk met een goede sfeer. Je werkt met betrokken collegaโ€™s in een enthousiast team met veel specialisaties en ontwikkelkracht. Samen zorgen we ervoor dat we de patiรซnt de best mogelijke zorg bieden.

Spreekt รฉรฉn van deze vacatures jou aan? Stuur dan jouw schriftelijke reactie met CV naar Remco Veldhuis. Je kunt hem ook bellen voor meer informatie.

M: r.veldhuis@centruminbeweging.nl
T: 0544 375045