Specialisatie

Parkinson

De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende neurologische aandoening van dit moment. Bij de ziekte van Parkinson gaat de ‘automatische piloot’ haperen, zodat het bewegen minder vanzelf gaat en bewuster moet gebeuren. Het treft mannen en vrouwen, jong en oud.
De manier waarop de ziekte zich uit is voor geen mens hetzelfde. Daarom vraagt de behandeling en begeleiding van Parkinson om een specialistische en deskundige aanpak.


Maak een afspraak

Bewegen heeft een heel gunstige invloed op de ziekte: het kan helpen met het stabiliseren van de klachten en dit zorgt weer voor een verbeterde kwaliteit van leven. Dit willen wij zoveel mogelijk stimuleren. Samen met de patiënt wordt een doelgericht behandelplan opgesteld. Naast deze specifieke benadering geven wij ook Parkinson boksen. Parkinson boksen heeft onder andere een positief effect op: de balans, kracht, conditie en dubbeltaken. Deze manier van trainen wordt door onze deelnemers als erg leuk en uitdagend ervaren!

Onze collega’s zijn aangesloten bij het ParkinsonNet. Wij blijven op deze wijze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en onderzoek. Daarnaast werken wij samen met collega-zorgverleners uit diverse disciplines om jou zo goed mogelijk te helpen.

Onze parkinson therapeuten


Over ons

Geïnteresseerd?

Plan vrijblijvend een afspraak in.

Wij gaan resultaatgericht te werk, met als doel jou zo snel en goed mogelijk weer pijnvrij in beweging te zetten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.


Maak een afspraak