Froukje

" 'Groei en verdere ontwikkeling is in ons vak altijd van belang. Want uiteindelijk willen we natuurlijk altijd blijven leren.' "Mijn specialisatie(s)

Froukje

‘Mijn interesse in bewegen, het menselijke lichaam en het werken met mensen hebben ervoor gezorgd dat ik de opleiding voor fysiotherapeut ben gaan volgen. Ik ben in januari 2022 afgestudeerd. Mijn eindstage mocht ik bij Centrum in Beweging doen, waarna ik gelijk mocht blijven. Ik hoorde laatst een cliënt zeggen dat ze het bij ons altijd zo laagdrempelig vindt en dat is misschien ook wel de grootste reden dat ik heel graag hier wilde blijven werken. Het team is super enthousiast, iedereen is gelijk en staat voor elkaar klaar. We werken echt samen, je kunt met je vraag terecht bij je collega’s en samen zullen we altijd gaan voor de beste oplossing voor de cliënt.

Een echt specialisme heb ik nog niet, ik wil me eerst oriënteren als algemeen fysiotherapeut. Op den duur wil ik nog een master gaan volgen, ik denk dat ik al werkend ga ontdekken waar mijn grootste passie ligt en welke richting ik op wil. Deze kans krijg ik en wordt zelfs volop gestimuleerd. Groei en verdere ontwikkeling is in ons vak altijd van belang. Want uiteindelijk willen we natuurlijk altijd blijven leren.

Het werk is zeer afwisselend, het ene moment sta ik in de zaal en de andere keer behandel ik de cliënt in de kamer. Het samen met de cliënt stappen zetten naar herstel of verbetering van de levenskwaliteit is een doel waar je samen aan werkt. Met sommige mensen volg je een langer traject en bouw je een hechte band op. Je doelen bereiken en je cliënt een plan bieden waarmee ze zelf ook aan de slag kunnen is altijd ons streven. De waardering welke je hiervoor van je cliënten ontvangt maakt ons werk nóg leuker.’